FIZIOTERAPIJAS centrs
EVFIZIOFIT

Pakalpojumi

Fizioterapija un pēctraumu
rehabilitācija

Individuālie un grupu treniņi
fiziskās formas uzlabošanai

Kāpēc izvēlēties EV FizioFIT?

  • pirmreizējā konsultācijā veiksim praktisku izmeklēšanu, lai konstatētu Tavas muskulatūras vājos posmus, izvērtēsim Tavus ikdienas ieradumus, kas atstāj negatīvu iespaidu uz Tavu ķermeni un ilgstošā laika periodā var radīt (jau ir radījuši) veselības problēmas, un kopā sastādīsim Tavu ārstēšanas un treniņu plānu;
  • izmantojam sistemātisku pieeju – vienlaikus uzlabosim Tavu veselību un fizisko formu;
  • ar Tevi strādās fizioterapeitu un treneru komanda, kuri, izvērtējot Tavu veselības stāvokli un testējot Tavu progresu, soli pa solim virzīs Tevi no ārstniecības procesa un fizioterapijas uz aktīvo treniņu pieeju.

EVFizioFit – fizioterapijas centrs ir ārstniecības iestāde, līdz ar to čekus par ārstniecības pakalpojumu saņemšanu vari pievienot gada ienākumu deklarācijai iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā attaisnoto izdevumu saņemšanai. Tāpat EVFizioFit sadarbojas ar apdrošināšanas kompānijām.

MED” Ārstniecības Iestādes Pakalpojumi

Fizioterapeita konsultācija
FIZIOTERAPEITA KONSULTĀCIJA

Konsultācijā veiksim praktisku izmeklēšanu, lai konstatētu muskulatūras vājos posmus, izvērtētu ikdienas ieradumus, kas negatīvi ietekmē ķermeni un var radīt veselības problēmas. Uzstādīsim mērķus veselības un fiziskās sagatavotības uzlabošanai, izveidosim ārstēšanas un treniņu plānu.

Ārstnieciskā masāža
ĀRSTNIECISKĀ MASĀŽA

Pirms masāžas mūsu speciālisti sākotnēji Tevi tai sagatavos – atbrīvos locītavas, mugurkaulu un diafragmu, nomierinās nervu sistēmu, nodrošinot maksimālu efektu. Masāža noņems muskuļu sāpes un tūsku, atjaunos muskuļu darbspēju.

Ārstnieciskā vingrošana
ĀRSTNIECISKĀ VINGROŠANA

Ārstnieciskā vingrošana palīdzēs, ja izjūti sāpes vai diskomfortu, piemēram, pēc traumām vai ilgstoši sēdoša darba. Vingrošanas laikā atbrīvosim muskuļus, atslogosim locītavas, novērsīsim muskuļu atrofiju un saspiestus muguras skriemeļus.

Pēctraumu rehabilitācija
PĒCTRAUMU REHABILITĀCIJA

Trauma rada jautājumus par atgriešanos ikdienas ritmā vai sportā? Tev visdrizāk nepieciešama speciālista palīdzība un pētījumos balstīts atlabšanas protokols, kas noteiks, ko un cik daudz vari darīt. Rehabilitācijas procesā strādāsim ar Tavu ķermeni, padarot to stiprāku un novēršot turpmākas traumas.

Redcord slinga terapija
REDCORD SLINGU TERAPIJA

Redcord slinga terapija ir ārstnieciskās vingrošanas veids, kas radīts,  lai novērstu muskulatūras vājos posmus, iedarbinātu slinkos muskuļus, un padarītu treniņu interesantu un efektīvu.

Stājas korekcija un muguras muskulatūras nostiprināšana
STĀJAS KOREKCIJA UN MUGURAS MUSKULATŪRAS NOSTIPRINĀŠANA

Nepareizi sēžot vai sportojot, var rasties veselības problēmas. Mēs palīdzēsim novērst šīs problēmas ar fizioterapeita konsultāciju, stājas un pēdu izvērtēšanu, kā arī atbilstošu vingrojumu programmu sastādīšanu.

Sievietes veselības fizioterapija
SIEVIETES VESELĪBAS FIZIOTERAPIJA (grūtniecības un pēcdzemdību periodā)

Mazā iegurņa muskulatūras disfunkcija un citi veselības jautājumi var skart sievietes ne tikai grūtniecības un pēcdzemdību periodā. Fizioterapeits ir speciālists, kuram šīs problēmas var uzticēt un, ar kuru kopā tās atrisināt. Palīdzam sievietēm dažādos dzīves posmos.

Kinezioloģiskā teipošana
KINEZIOLOĢISKĀ TEIPOŠANA

Teips nostabilizēs locītavas, palīdzot tām pareizi kustēties, un atbrīvos muskuļus, ļaujot tiem strādāt efektīvāk un mazinot sāpes.

Elektriskā muskuļu stimulācija
ELEKTRISKĀ MUSKUĻU STIMULĀCIJA

Elektriskā muskuļu stimulācija palīdzēs sāpju un tirpšanas gadījumos, pēc operācijām un traumu dzīšanas laikā, stimulējot muskuļus, novēršot atrofiju, mazinot sāpes un tūsku.

SPORTA ĀRSTA KONSULTĀCIJA

Mēs piedāvājam veselības un sportiskā snieguma uzlabošanas sistēmu. Sporta ārste Laila Ušacka, sadarbojoties ar fizioterapeitiem, masieriem un treneriem, sniedz konsultācijas un ārstēšanu muskuļu, locītavu un muguras problēmām.

“VAIDAVAS” Sporta Zāles Pakalpojumi

Individuālie treniņi ar koriģējoši attīstošu pieeju dziļās muskulatūras stiprināšanai
INDIVIDUĀLIE TRENIŅI AR KORIĢĒJOŠU ATTĪSTOŠU PIEEJU DZIĻĀS MUSKULATŪRAS STIPRINĀŠANAI

Mūsu fizioterapeiti un treneri izveidos Tev piemērotāko treniņu programmu, neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Uzlabosim veselību un fizisko sagatavotību, pierādot, ka treniņi ar fizioterapeitu ir aizraujoši un daudzveidīgi.

Fizisko īpašību testēšana
FIZISKO ĪPAŠĪBU TESTĒŠANA

Fizioterapeitu un treneru komanda izvērtēs Tavu veselības stāvokli un periodiski testēs progresu – spēku, ātrumu, izturību un veiklību. Fizisko īpašību testēšana uzlabo treniņu efektivitāti un padara veselības uzlabošanu sistemātisku.

Grupu treniņi ar koriģējoši attīstošu pieeju dziļās muskulatūras stiprināšanai
GRUPU TRENIŅI AR KORIĢĒJOŠI ATTĪSTOŠU PIEEJU DZIĻĀS MUSKULATŪRAS STIPRINĀŠANAI

Uzlabosim Tavu veselību un fizisko sagatavotību vienlaikus! Trenēsim dažādas muskuļu grupas, attīstīsim spēku, izturību un ātrumu, uzlabosim lokanību un koordināciju, radot pozitīvas emocijas un gandarījumu par rezultātu.

Treniņi bērniem un jauniešiem
TRENIŅI BĒRNIEM UN JAUNIEŠIEM

Ieguldījums bērna attīstībā ietver rūpes par veselību. EVFizioFit piedāvā individuālus treniņus bērniem, ņemot vērā vecumu un fizisko sagatavotību, nodrošinot bērna veselību un attīstību, vienlaikus sagādājot prieku un aizrautību.

Treniņi bērniem un jauniešiem
TRENIŅI BĒRNIEM UN JAUNIEŠIEM

Ieguldījums bērna attīstībā ietver rūpes par veselību. EVFizioFit piedāvā individuālus treniņus bērniem, ņemot vērā vecumu un fizisko sagatavotību, nodrošinot bērna veselību un attīstību, vienlaikus sagādājot prieku un aizrautību.

Scroll to Top

PIETEIKTIES VIZĪTEI VAI TRENIŅAM

Pieraksties mūsu jaunumiem

Esi pirmais, kurš uzzinās par akcijām, īpašajiem piedāvājumiem, kā arī jaunākajiem bloga rakstiem.